diumenge, 30 de novembre del 2014



El Consell Escolar
El Consell Escolar és el màxim òrgan de consulta i decisió dels centres escolars. Estan els representats la junta directiva del centre, el professorat, l’Ajuntament, el personal no docent, els pares i mares i els estudiants.

Les seves labors son:
-Aprovar els pressupostos del centre
-Aprovar el calendari i activitats del curs
-Aprovar el Reglament de Regim Intern
-Aprovar els expedients sancionadors
-Participar en el procés d’elecció de directors
-Rebre i debatre les propostes dels diferents sectors de la comunitat educativa.

La manera de participar és anant a les eleccions.
Les eleccions comencen al Novembre quan ja es publiquen les candidatures.
Per presentar-t’hi primer tens que preguntar al teu tutor o la secretaria del teu institut el calendari de les eleccions i demanar el formulari d’inscripció, a continuació omple el formulari que trobaràs a
www.aelh.cat

Les eleccions són:
El 3 de Novembre la convocatòria d'elecció i publicació cens. El 7 de Novembre sorteig per tal de designar els membres vocals de les meses Electorals. El 12 de Novembre constitució de les meses electorals. El 14 de Novembre finalització termini presentació candidatures. El 18 de Novembre publicació candidatures. 24 de Novembre elecció de l'alumnat. 25 de Novembre elecció de pares i mares i elecció del PAS. 26 de Novembre elecció del professorat. 16 de Desembre Constitució del Consell Escolar resultant.

En definitiva, el Consell Escolar és es un ‘projecte’ molt important,ja que ens ajuda a mantenir un bon ordre i  a tenir una bona educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada